Setiap IM perlu memanfaatkan Pemasaran Email Semaksima Mungkin!

“Anda Sekarang Perlu Menguasai Teknik Pemasaran Email Bagi Meningkatkan Jualan & Income Anda!”

“Ketahui Idea-Idea Tentang Email Newsletter Ini!”

Buat Online Entrepreneur Sekalian,

Adalah tidak lengkap jika anda tidak mampu untuk menguasai teknik pemasaran email kerana ia merupakan salah satu teknik yang berkesan dan perlu dikuasai oleh setiap Usahawan Internet. Di antara elemen-elemen penting teknik ini ialah Email Newsletter atau dikenali sebagai eZine.

Ezine sebenarnya ‘simple’ saja dan tidak perlu mengeluarkan belanja yang besar melainkan sistem autoresponder untuk menghantar Newsletter kepada subscriber anda. Namun sedikit sebanyak ia memerlukan kepada kemahiran…..iaitu kemahiran menulis! Jika seorang penulis atau minat menulis, ia mungkin tidak menjadi masalah. Bagaimana jika anda bukan begitu?

Panduan ini sedikit sebanyak akan mendedahkan kepada anda apakah yang dikatakan Email Newsletter atau Ezine ini. Kenapa ia penting? Bagaimana hendak menguruskannya? Dapatkan panduan ringkas ini ketika mana ia masih percuma!

Dapatkan Laporan PERCUMA anda

“Apakah Email Newsletter?”

Mungkin ia mampu membantu anda menjana pendapatan lebih baik…

Hanya masukkan nama dan email anda di borang optin di bawah ini!

Kos : RM27.00

Percuma Je!

DAPATKAN LAPORAN PERCUMA INI SEKARANG!

Beritahu kami email untuk kami hantarkan Report PERCUMA ini. Hanya taip je nama dan email anda di bawah ini dan anda akan memilikinya!

Nama:

Kami Membenci SPAM sebagaimana anda, kami tidak akan sekali-kali meberikan email anda ini, menjual, menyewanya kepada orang lain. Anda boleh unsubscribe bila-bila masa saja.

Pastikan anda menggunakan alamat email yang aktif kerana kami akan menghantar email untuk pengesahan. Semak inbox spam anda sekiranya menggunakan khidmat email percuma.

Selamat Sejahtera,

ADI SURYA UMRI
wangXtra Business Network

Be Sociable, Share!

Comments are closed.

-->