ECHARGE Jimat Minyak Tingkatkan Kuasa Prestasi

Penjimatan bahan bakar dan tindakbalas RPM
Meningkatkan kuasa enjin
Mengoptimakan peralatan elektrik

Tahukah anda kepentingan voltaj elektrik kepada kenderaan anda dan jangka hayatnya? Kebanyakan masalah yang berlaku dalam kenderaan anda sekarang adalah disebabkan sumber voltaj yang tidak stabil, dan jika kenderaan anda tidak dijaga secepat mungkin, ia akan memburukkan keadaan dan membawa kepada masalah besar kemudian hari. Kebanyakan pemilik kenderaan mencari bantuan mekanik apabila masalah timbul dari masa ke semasa. Mereka tidak dapat mengenalpasti punca untuk memperbaikinya, paling teruk, pemilik kenderaan terpaksa berkompromi dengan masalah dalam kebanyakan masa dan keadaan. Kita semua tahu ‘pencegahan lebih baik daripada rawatan’, sebagaimana kita menjaga kesihatan tubuh badan, kita juga patut menjaga kenderaan kita sebelum ianya terlalu lewat. Pelaburan kecil di awal waktu pastinya suatu pelaburan yang wajar dan waras, kerana ia akan memberikan pulangan yang tinggi.

Sistem elektrik dalam kenderaan kita adalah saling berkaitan. Untuk mendapatkan prestasi yang baik, anda memerlukan jaringan elektrik yang baik dan sesuai. Sebagai contohnya, jika anda mempunyai jaringan yang sudah lama dan kurang berkesan di dalam kenderaan anda, anda akan mengalami penggunaan bahan bakar yang lemah, tindakbalas throttle body yang rendah, masalah pembakaran, masalah peralihan/penukaran gear .Kesemua masalah ini boleh berlaku hanya kerana masalah elektrik. Oleh itu untuk prestasi elektrik yang optima di dalam kenderaan anda, kita memerlukan voltaj elektrik yang stabil. Kini E-CHARGE , peralatan elektrik canggih yang baru, dengan patent asal/hak cipta dari Jepun, berfungsi sebagai penstabil pelbagai guna dengan sistem Doktor Bateri dan sistem pengurangan gangguan. Sekali anda telah gunakan E-CHARGE, kenderaan anda dalam kawalan terbaik, ia akan menyelesaikan masalah kecil disebabkan voltaj yang tidak stabil semasa pemanduan. Yang lebih menarik lagi ialah ia mudah dipasang, hanya sambungkan ke soket cigar-lighter, akan mengaktifkan alat ini. Tidak seperti produk penjimatan bahan bakar yang lain iaitu dengan menambah bahan kimia atau tablet ke dalam tangki bahan bakar, ini menambahkan risiko kerosakan kepada kenderaan anda.

Kelebihan-kelebihan E-CHARGE
• Meningkatkan gerak balas pendikit dan kuasa motor enjin.
• Mengurangkan kesilapan isyarat bunyi enjin kereta, meningkatkan kadar reaksi CPU dan kecekapan alat-alat elektronik kereta.
• Melancarkan proses penukaran gear kereta automatik.
• Meningkatkan kuasa motor enjin kereta supaya ia bergerak balas lebih cepat dan menjimatkan petrol.
• Memaksimumkan kecekapan dan memudahkan proses penghidupan enjin kereta.
• Memanjangkan jangka hayat sistem litar elektrik dan alat-alat elektronik kereta.
• Cara pemasangan yang mudah dan selamat. Satu pilihan DIY yang utama untuk pemandu wanita.
• Sesuai untuk semua jenis kereta dan motosikal.

Hubungi admin untuk keterangan lanjut atau dapatkan ia di ekedai @ wangXtra

Be Sociable, Share!

One thought on “ECHARGE Jimat Minyak Tingkatkan Kuasa Prestasi”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *