Category Archives: Seminar dan Latihan

Rahsia Seni Kuasa Minda

Salam kebahagiaan,

Di kala ini, semua perkara perlukan wang.
Kita menipu andai kita kata wang tak penting dalam hidup kita.
Hakikatnya, segala-galanya perlukan wang.
Nak masuk tandas pun kena bayar.
Bil telefon, air dan elektrik kena bayar.
Itu dan ini semuanya kena bayar.

Namun berapa banyak wang yang kita ada?
Berapa banyak wang yang kita peroleh?
Rata-rata, ramai yang menyatakan wang adalah penting.
Tanpa wang, bermakna orang itu akan mengalami
kesempitan hidup.
Yang lebih teruk adalah mengalami penyakit
ketagihan wang tanpa sedar.

Adapun, ramai juga yang sanggup mengamalkan ilmu khurafat
hanya untuk menjemput rezeki. Allahu akbar.
Tiada cara yang lebih baik daripada kembali kepada Allah.

Menjemput rezeki dengan kembali kepada Allah, bukan sahaja
disayang Allah, malah hidup lebih berkah.

Jika wang penting bagi anda, apakah usaha yang anda
lakukan untuk menarik rezeki dalam kehidupan anda?

Ada yang dah cuba macam-macam kaedah, tapi tidak berhasil.
Malah diakhiri dengan kekecewaan dan sering menyalahkan takdir.

Kan lebih baik kalau rezeki datang dengan mudah kepada anda.
Ramai yang masih tidak tahu bagaimanakah caranya,
untuk menjemput rezeki dengan mudah.

Dah tentu ada caranya…
dengan ini saya ingin berkongsi tentang rahsia untuk seru rezeki.

Klik link di bawah;

http://bit.ly/V3TzYK

Saya doakan mulai hari ini, anda akan sedar bahawa
hanya dengan kembali kepada Allah, rezeki akan lebih mudah
dijemput malah, hidup akan lebih berkah.

P.S: Sahabat biz saya, Master Rey sedang buat jualan akhir tahun 2012.
Hanya dengan RM30 SAHAJA, anda akan dapatkan ebook Magis Sebuah Fikiran
yang dijual pada harga pasaran RM50.
PENTING: Scroll down untuk dapatkan diskaun RM30.
TERHAD! Dapatkan SEKARANG –> http://bit.ly/V3TzYK

Cara TERBUKTI Dapat Jualan Dalam 1 Hari

Kawan saya En Faisal dan En Haszoor ni terkenal dengan melancarkan bisnes secara online dan mendapatkan RM30,000 sekurang-kurangnya dalam 1 bulan.

Nampak macam susah nak percaya, dan memang… diorang dah buat banyak kali… jadi bagi mereka memanglah agak mudah.

Tapi mereka sentiasa nak share ilmu ni…

Apa yang anda tak tahu, secara senyap2 mereka sebenarnya ada mengajar sebilangan kecil usahawan yang minat nak tahu rahsianya dalam kelas tertutup.
Continue reading Cara TERBUKTI Dapat Jualan Dalam 1 Hari

Apa Rahsia Kejayaan Perniagaan Internet?

Tahukah saudara rahsia nombor 1 kejayaan pakar-pakar Internet menghasilkan jualan beribu-ribu ringgit melalui Internet?

Kenapa ramai Internet marketer yang berjaya menghasilkan duit banyak dalam masa yang singkat? Contohnya dalam website ini dimana komisen sebanyak RM4,374 dihasilkan secara automatik:
Continue reading Apa Rahsia Kejayaan Perniagaan Internet?

Senarai Personal Coach Perniagaan Internet

Tidak kira sekiranya anda adalah orang baru @ newbie dalam perniagaan internet atau telah lama bergiat aktif dalam mana-mana perniagaan internet, affiliate, kedai online, eBay, Clickbank, Adsense atau sebagainya. Namun pulangan dari usaha anda tidak begitu memberangsangkan, anda mungkin perlu pertimbangkan untuk mendapat khidmat Jurulatih Peribadi (Personal Coach) dari mereka yang telah berjaya.

Khidmat Jurulatih Peribadi (Personal Coach) ini amat sesuai bagi mereka yang benar-benar serius untuk mendapat wang. Latihan secara peribadi dapat memastikan ilmu-ilmu dipeturunkan sebaik mungkin dan dapat mengenalpasti serta memperbaiki kelemahan secara cepat (immediate). Tip-tip dan kaedah yang terbukti berkesan dapat diajar sehingga anda benar-benar menguasainya.

Apa yang anda perlu lakukan adalah, ikut dan lakukan apa yang diajar oleh Personal Coach anda! Photocopy sahaja cara mereka kerana apa yang anda inginkan pada peringkat ini adalah “dapat wang”. Dapatkan wang anda dahulu dan rentak anda di dalam perniagaan internet ini sebelum anda mencorak langkah anda sendiri.

Berikut adalah senarai Personal Coach yang anda boleh pertimbangkan untuk mendapat perkhidmatan mereka:

Ammar Zahar – Affiliate

Seorang pelajar IPT yang mampu menjana pendapatan 5 angka sebulan dari pemasaran affiliate. Diantara Top Affiliate Marketers yang mula mendapat tempat di Malaysia. Produk beliau, Rahsia Newbie telah mendapat sambutan yang memberangsangkan. Kini disamping aktif menganjurkan seminar terbukan dan talk di IPT-IPT, beliau sedang dalam pembikinan produknya dalam bahasa Inggeris.

Noorizam Shah – eBay

Anak Melayu terawal yang memperolehi eBay Education Specialist Trained By eBay yang memberikan kelayakan kepada beliau untuk memberi bimbingan dan panduan kepada mereka yang berminat untuk memulakan perniagaan menjual dan membeli produk di laman web eBay. Sehingga kini telah menganjurkan banyak siri-siri seminar eBay dan Personal Coach di Lembah Klang, Perak, Terengganu dan yang terkini di Johor Bharu serta Melaka. eBook beliau Kuasa Lelong telah banyak membantu mereka diluar sana mengenali eBay dan membuat wang di eBay.
http://www.noorizamshah.com/ebay-workshop

Syed Ikhwan – Google Adsense
http://www.syed-ikhwan.com/private-coaching/

Selain itu berikut adalah siri-siri seminar yang anda boleh ikut serta:

Seminar Perniagaan eBook

wangXtra Sertai JomSeminar

wangXtra telah menghadiri seminar pendapatan internet anjuran JomSeminar.com pada 10/05/2008 yang lalu. Ini adalah anjuran kali pertama oleh JomSeminar.

Antara speaker adalah En Fuad Latip expert dalam Search Engine Optimization (SEO), Mr Gobala Krishnan expert dalam affiliate & wordpress blog, Samsul Zamzuri aka Alang expert dalam web direktori, iklan dan PPC, Syed Ikhwan expert dalam Google Adsense dan Yusry expert dalam CPA.

Tujuan utama seminar ini dianjurkan adalah untuk memberi pendedahan kepada peserta akan potensi pendapatan melalui internet. Tips & tricks kaedah mendapat wang secara percuma tanpa modal yang besar merupakan tarikan utama seminar ini. Sekiranya anda telah mempunyai blog atau laman web tetapi tidak menghasilkan sebarang wang melaluinya, anda WAJIB sertai seminar ini.

Kaedah blog, adsense, affiliate, CPA, PPC, web direktori, iklan dan SEO adalah satu pakej yang MESTI diperolehi oleh mereka yang berminat atau berkecimpung dalam dunia mencari wang melalui internet.