Category Archives: Buat Duit Online

Buat Duit Atau Habis Duit di Hari Raya ni?

Salam Sejahtera..

Kali ini Ramadhan datang lagi dan bila saja dengar Ramadhan, kita akan mula teringat nak menunaikan Solat Terawih dan sudah tentu dengan Bazar Ramadhan yang sentiasa dikunjungi bukan saja oleh umat islam, malah semua lapisan masyarakat juga mengunjungi Bazar Ramadhan ni.

Puasa-puasa juga, tapi kita kena rancang juga macamĀ  mana dengan baju raya tahun ni? Kuih Raya? Duit Raya untuk disediakan kepada sanak saudara? Perbelanjaan balik kampung? Adakah anda dah bersedia dengan semua ini? Dah bersedia dari sudut kewangan?

Saya pasti ini juga akan menjadi masalah yang membelenggu pemikiran anda semua. Kalau anda perasan, orang yang buat duit di hari raya adalah orang-orang yang bijak mengambil kesempatan. Maksud saya, dari segi positif lah. Kebanyakan mereka yang berniaga di bulan Ramadhan ni, akan dapat banyak keuntungan.

Tapi macam mana nak jalankan perniagaan dan nak buat duit masa bulan Ramadhan ni sedangkan bazar Ramadhan pun dah tak sempat nak tempah?

Jangan risau kerana sahabat saya, Ammar Zahar ada menerangkan bukan 1, tapi 10 Cara Buat Duit Raya dalam report beliau. Untuk maklumat lanjut, boleh pergi ke sini: http://buatduitraya.com/index.php?ref=wangxtra

Dalam report tersebut ada banyak informasi yang boleh membantu anda yang ingin mencari pendapatan sampingan dan mengambil kesempatan dari musim perayaan aidilfitri ni untuk beraya dengan poket penuh dengan duit.

Jadi, kalau anda nak buat duit masa raya ni, dapatkan report daripada Ammar Zahar tentang 10 Cara Buat Duit Raya.

Itu saja untuk artikel kali ini..:)

Semoga anda semua menjadi orang yang buat duit di hari raya dan bukan perabis duit masa raya ni ya!

30 Minit, USD3 Sehari

Bayangkan anda memperolehi pendapatan 6 angka sebulan, setiap bulan, tanpa JV dan tanpa kos pengiklanan yang mahal

Umpama impian menjadi kenyataan…

Tetapi saya kenal seseorang yang telah berjaya melakukannya!

[+] http://www.wangxtra.com/3dollars

Apa yang beliau lakukan hanya buat mini-site. Satu mini-site mengambil masa 30 minit. Setiap mini-site akan memberikan pendapatan USD3 sehari. Nampak tidak menarik?

Jika anda mengambil masa 30 minit membuat 1 website yang akan memberi anda pendapatan USD3 sehari, berapa banyak yang akan anda buat?

Bekerja 8 jam sehari, anda boleh membina 16 mini-site. Jadi, biar kita relalistik sikit. Apa kata jika anda bina 8 website sehari. Baik, dalam seminggu anda mengambil masa 1 hari untuk membuat kajian dan hari berikutnya anda membina website, Jadi, anda ada 3 hari untuk membina website dalam seminggu.

Jadi dalam seminggu anda ada 24 mini-site yang baru. Setiap website ini anda memperolehi USD3, ini bermakna anda memperolehi USD72/sehari.

Sebulan, pendapatan USD288/sehari…

OK, baik, andai kata anda mengambil masa 2 bulan untuk mendapat trafik yang mantap ke website anda.

3 bulan untuk USD288/sehari…

3 bulan untuk USD8640/sebulan….

ADAKAH ANDA AKAN LAKUKAN?

[+] http://www.wangxtra.com/3dollars

Terlalu banyak website untuk diuruskan?

Memang bermasalah menguruskan website-website ini bagi sesetengah orang. Ia mungkin terlalu banyak…

Namun, sekiranya ada satu sistem yang lengkap, yang dapat membantu anda menguruskannya tanpa menjadi gila.

Sesuatu yang mesti anda lihat…

Jadi pastikan anda melakukannya….

[+] http://www.wangxtra.com/3dollars