Affiliate Agency

 
Affiliate Junction (AJ) sebagai Affiliate Marketing Network yang PERTAMA di Malaysia dan ia menawarkan offline dan online multi-merchant affiliate program dalam satu platform, iaitu MyKad Smart Shopper Program & Icedchili.com
 
Bagaimana seorang Affiliate itu dibayar?
Sebagai seorang Affiliate, anda layak untuk mengaktifkan MyKad pelanggan secara percuma dan apabila pelanggan berbelanja di kedai-kedai yang berdaftar dalam program “MyKad Smart Shopper“, pelanggan akan menikmati keistimewaan dan diskaun semasa berbelanja. Daripada transaksi tersebut, seseorang Affiliate akan dibayar secara puratanya 1% daripada total transaksi tersebut.
 

Affiliate juga layak untuk mendaftarkan sesebuah perniagaan dalam program ini dan menerima purata 1% komisen daripada perbelanjaan pengguna (sama ada dirujuk oleh Affiliate lain atau dirujuk oleh anda sendiri)
Secara online juga, seorang Affiliate juga dapat kongsikan ‘affiliate link’ kepada rakan/pelanggan dan akan mendapat komisen 1% daripada transaksi atas setiap pembelian tersebut secara berterusan.
Seorang Affiliate juga boleh memperkenalkan deal dan setiap pembelian tersebut turut akan dibayar komisyen 1%
Kesimpulannya, Affiliate Marketing berlaku di antara 3 pihak; kedai, affiliate dan pelanggan. Affiliate mempromosikan kedai kepada pelanggan dan transaksi setiap pembelian pelanggan di kedai tersebut akan dapat dikesan. Affiliate akan dibayar komisen secara purata sebanyak 1%. Ini bermakna, pelanggan akan mendapat rebat tunai, kedai akan meningkat pulangan dan Affiliate akan mendapat pendapatan tambahan yang berterusan. Ini merupakan situasi Win-Win-Win!
 
Ketahui lebih lanjut tentang program affiliate ini dengan menghubungi kami di talian 016.366.6697 atau lengkapkan borang dibawah:
 

Required fields are marked *.

Your information
Your message
Confirmation
Be Sociable, Share!