Trending Terkini – Bisnes Tone Excel

Trending terkini bisnes jana pendapatan samada secara offline atau online di media sosial – Wow Tone Excel. Mari kita lihat secara ringkas bisnes Tone Excel ini.

Bisnes Plan:

  • Program rujukan (referral program) mempromosikan talian handphone prabayar.
  • Tawarkan talian prabayar yang mampu menjana pendapatan.
  • Menggunakan talian TuneTalk sebagai penyedia perkhidmatan.

Pelan Pemasaran:

  • Unilevel plan – pembayaran komisyen mengikut level.
  • Penajaan level 1 tanpa had.

Modal:

  • Serendah RM90 untuk pendaftaran satu simkad.
  • Dicadangkan untuk mendaftar 3 simkad di atas nama sendiri atau kombinasi keluarga untuk impak pendapatan yang tinggi.
  • Junior Center – RM9,840 @ 120 keping simkad
  • Service Center – RM20,250 @ 250 keping simkad
  • Branch – RM117,000 @ 1,500 keping simkad

Pendapatan:

  • FastTrack Bonus. Komisyen rujukan ahli baharu (RM20 bagi pendaftaran baharu).
  • Komisyen Topup rangkaian.
  • Bonus tajaan tahunan.
  • Cash Back.

Maintain Bulanan:

  • Topup serendah RM20 untuk menikmati bonus.
  • Topup RM20 – RM59.90 untuk menikmati komisyen topup L1 6%, L2 3%, L3 11%
  • Topup RM60 atau lebih untuk menikmati¬†komisyen topup L1 10%, L2 3%, L3 13%
  • Topup RM50 atau lebih bagi menikmati perlindungan insuran kemalangan peribadi.

Gerak Kerja:

  • Mendaftar 3 akaun.
  • Mendaftar seramai mungkin pengguna Tone Excel melalui akaun ke-3.

Pelan Pemisah (Breakaway Plan):

  • Ahli biasa hanya menikmati komisyen sehingga Level ke-3.
  • Perlu upgrade ke Junior Center atau Service Center atau Branch untuk menikmati komisyen level infiniti.

Rujukan:

#ToneExcel

Be the first to comment - What do you think?  Posted by Adi Surya - February 25, 2015 at 11:43 pm

Categories: Buat Duit Online   Tags: , , ,

Panduan Urus Bisnes Guna Android

urus-bisnes

Anda sudah ada pelanggan? Semua SMS kepada anda dan agak sukar untuk urus semua tempahan? Bayangkan tempahan yang masuk lebih daripada 10 dan adakalanya sampai 100 tempahan sehari?

Beri 100% tumpuan anda..

Adakah anda salah seorang dari kategori berikut:

? Seorang peniaga di internet?
? Nak tingkatkan jualan harian?
? Mempunyai android phone sebagai alat bisnes?
? Rasa sukar nak menguruskan produk yang ditempah?
? Tidak pernah atau jarang menghantar sms follow-up kepada pelanggan yang masih belum membuat bayaran?

Nak bisnes dengan teratur & bersistem?

Mahukah anda sekiranya saya dedahkan satu apps PERCUMA dimana… dapat membantu anda

? menguruskan data pelanggan,
? mengurus rekod tempahan
? membantu anda menggandakan jualan harian

dengan menggunakan hanya satu apps percuma?

…dan digunapakai oleh otai-otai bisnes di Facebook seperti

? Muhamad Zukermi (Owner Sabun Vitamin A C & E)
? Azrul Mustapa (Owner Herbini Plaster Kurus)
? Hamizan Komeng Samm (Owner Spermax)

dan juga otai-otai bisnes di FB yang lain?

Sistem yang telah membantu memudahkan kerja & meningkatkan produktiviti & jualan.

Anda boleh gunakan android anda untuk uruskan bisnes anda dengan mudah. Anda boleh sort tempahan. Yang paling penting anda boleh follow-up pelanggan secara automatik. Ianya seperti mailing-list tetapi menggunakan SMS.

Anda boleh dapatkan ebook panduan urus bisnes ini dan anda akan dimasukkan dalam group support FB tertutup. Di sana, anda boleh bertanyakan apa sahaja permasalahan dan bimbingan serta tips-tips yang berkaitan diberikan.

Uruskan bisnes anda dengan teratur hari ini juga. Berminat untuk memilki panduan tersebut?

Mudah sahaja, sms/WhatApps ke 0163666697. Arahan selanjutnya akan dimaklumkan melalui sms.

Be the first to comment - What do you think?  Posted by Adi Surya - September 24, 2013 at 3:47 pm

Categories: Umum   Tags: , ,

Rahsia Seni Kuasa Minda

Salam kebahagiaan,

Di kala ini, semua perkara perlukan wang.
Kita menipu andai kita kata wang tak penting dalam hidup kita.
Hakikatnya, segala-galanya perlukan wang.
Nak masuk tandas pun kena bayar.
Bil telefon, air dan elektrik kena bayar.
Itu dan ini semuanya kena bayar.

Namun berapa banyak wang yang kita ada?
Berapa banyak wang yang kita peroleh?
Rata-rata, ramai yang menyatakan wang adalah penting.
Tanpa wang, bermakna orang itu akan mengalami
kesempitan hidup.
Yang lebih teruk adalah mengalami penyakit
ketagihan wang tanpa sedar.

Adapun, ramai juga yang sanggup mengamalkan ilmu khurafat
hanya untuk menjemput rezeki. Allahu akbar.
Tiada cara yang lebih baik daripada kembali kepada Allah.

Menjemput rezeki dengan kembali kepada Allah, bukan sahaja
disayang Allah, malah hidup lebih berkah.

Jika wang penting bagi anda, apakah usaha yang anda
lakukan untuk menarik rezeki dalam kehidupan anda?

Ada yang dah cuba macam-macam kaedah, tapi tidak berhasil.
Malah diakhiri dengan kekecewaan dan sering menyalahkan takdir.

Kan lebih baik kalau rezeki datang dengan mudah kepada anda.
Ramai yang masih tidak tahu bagaimanakah caranya,
untuk menjemput rezeki dengan mudah.

Dah tentu ada caranya…
dengan ini saya ingin berkongsi tentang rahsia untuk seru rezeki.

Klik link di bawah;

http://bit.ly/V3TzYK

Saya doakan mulai hari ini, anda akan sedar bahawa
hanya dengan kembali kepada Allah, rezeki akan lebih mudah
dijemput malah, hidup akan lebih berkah.

P.S: Sahabat biz saya, Master Rey sedang buat jualan akhir tahun 2012.
Hanya dengan RM30 SAHAJA, anda akan dapatkan ebook Magis Sebuah Fikiran
yang dijual pada harga pasaran RM50.
PENTING: Scroll down untuk dapatkan diskaun RM30.
TERHAD! Dapatkan SEKARANG –> http://bit.ly/V3TzYK

Be the first to comment - What do you think?  Posted by Adi Surya - December 26, 2012 at 1:56 pm

Categories: General, Kewangan, Pembangunan Diri, Seminar dan Latihan, Tips   Tags: ,

12 Amalan Pembuka Pintu Rezeki

1. solat awal waktu
2. jangan buat mak ayah marah
3. rajin bersedekah walaupun 10 sen
4. rajin tolong orang
5. rajin buang sampah atau halangan daripada jalan raya (orang lalu lalang)
6. baca surah Al-Waqiah
7. Selawat 1000 kali sehari
8. suka menyampaikan ilmu walaupun sedikit
9. tidak mengungkit-ungkit pemberian
10. niat cari rezeki kerana Allah
11. selalu berpuasa sunat
12. beristigfar 100 kali setiap hari

Itu antara amalan-amalan yang boleh kita buat untuk murah rezeki.
Tak dapat buat semua, buat yang mana mampu.
Sedikit demi sedikit kita tingkatkan amalan.

Orang Kaya Pun Boleh Jadi Orang Beriman, apa ?!

Anda mahu yang lagi power? Anda boleh download secara percuma di link berikut:

>>> http://bit.ly/amalan-rezeki <<<

Sebarkan kepada kenalan anda. Mudah-mudahan anda dan mereka mendapat manafaat

Be the first to comment - What do you think?  Posted by Adi Surya - December 25, 2012 at 1:08 pm

Categories: Tips   Tags:

Pemasaran Emel Dengan Autoresponder

Salah satu alat terbaik yang anda boleh miliki untuk kempen pemasaran emel adalah autoresponder. Terdapat banyak faedah yang anda boleh dapat melalui sistem begini, tetapi perkara terbaik ialah autoresponder akan menguruskan kempen pemasaran anda sepanjang masa tanpa kegagalan, yang juga bermaksud anda sebagus jurujual 24-jam untuk mempromosikan kempen pemasaran online anda. Pernahkah anda lihat surat jualan yang memberitahu anda bahawa mereka akan menjawab pertanyaan anda walaupun pukul 2 pagi? Jangan menganggap bahawa mereka terus berjaga sepanjang masa mengawasi peti surat mereka. Tetapi sebenarnya mereka menggunakan autoresponder yang menghantar respon automatik ke sistem pertanyaan, dengan segera.

Kepada orang yang menerima, ini benar-benar ciri yang hebat. Mereka tidak perlu menunggu, mereka mendapat semua jawapan dengan segera. Semasa anda merancang untuk mengautomasikan tugas sebanyak mungkin demi menjimatkan masa untuk tugas penting yang lain, anda memang tidak boleh abaikan autoresponder.

Mari kita lihat beberapa faedah yang anda dapat dengan autoresponder:-

Ia Membina Squeeze Page

Inilah satu faedah terbaik. Pada squeeze page, anda memerlukan butang yang pelawat perlu isi dengan nama dan emel mereka. Autoresponder ada kod lazim yang anda boleh guna pada laman web anda yang mana menghasilkan borang-borang ini. Bukan itu saja, ia boleh merekodkan maklumat yang pelawat anda letakkan dan menyimpannya dengan selamat untuk komunikasi kemudian hari.

Ia Menghantar Jawapan Segera

Sebaik saja alamat emel diterima, autoresponder akan hantarkan mereka jawapan segera, yang mana secara automatik. Anda boleh tetapkan jawapan ini pada bila-bila masa supaya jawapan yang anda buat itu akan menuju ke orang-orang ini. Kata-kata ialah tugas anda, servis ialah tugas autoresponder.

Ia Meneruskan Kempen Pemasaran Emel Anda

Apabila anda hendak menghantar emel promosi selanjutnya kepada semua lead ini, anda tidak perlu mengisi semua alamat mereka secara manual. Autoresponder yang telah menyimpan maklumat mereka akan menghantar emel-emel ini kepada semua orang yang berada dalam senarai itu dengan segera.

Ia Mengesan Jawapan

Sebarang jenis respon yang emel ini terima akan direkodkan oleh autoresponder dan akan dilaporkan kepada anda. Anda tidak perlu mengesannya langsung. Hakikatnya, anda boleh mengautomasikan jawapan kepada mereka melalui autoresponder- autoresponder ini.

Perkara terbaik ialah tanggapan. Lead anda akan mengetahui betapa tekunnya anda tentang seluruh perkara ini. Mereka akan rasa gembira membuat bisnes dengan anda kerana ketepatan servis yang anda pamerkan melalui autoresponder yang hebat ini.

Be the first to comment - What do you think?  Posted by Adi Surya - August 15, 2012 at 12:34 am

Categories: Artikal, Buat Duit Online, Komputer dan Perisian   Tags:

Next Page »